У дитсадок записуватимуть лише через Інтернет!

На дошкільні навчальні заклади Івано-Франківська чекає реформа. Вже в лютому місяці, аби уникнути нарікань мешканців міста на труднощі із влаштуванням дитини у дитсадок, тут працюватиме єдиний такий реєстр. Батьків зобов’яжуть ставати на чергу через Інтернет, натомість керівників дошкільних закладів позбавлять права проводити «внутрішній» прийом заявок батьків.

Як повідомила голова постійної депутатської комісії з питань духовного відродження, науки, освіти, культури, молодіжної політики та спорту міської ради Оксана Савчук, відповідна схема переходу на електронний облік дітей напрацьовувалася упродовж двох місяців. Кожна дитина, яку батьки зареєструють, отримає спеціальну картку з голограмою та порядковим номером. Вся інформація автоматично висвітлюватиметься на новоствореному сайті. Також там міститиметься інформація про рух черги та всі садочки міста (їх програми виховання, стан технічної бази та інше).

Наталія КРАВЧУК,

Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>