Жінка-рентген вилікувала американського мільярдера

Коли маленька дівчинка з’явилася на світ, старий акушер-гінеколог, відрізаючи немовляті пуповину, сказав: “Це дитя лікуватиме людей”. Так і сталося.

Першого пацієнта Іванна Карплюк прийняла в 19 років. До неї приїхала жінка з Тернополя з паралізованою дитиною на руках. Поклала її під дверима і каже: “Нас прислала баба Ванга”. Тоді про бабу Вангу Іванна навіть не чула. Перелякалася, бо не знала, що робити з хворою дитиною. До цього моменту вона сама ще до кінця не усвідомлювала, що володіє надзвичайним даром. І тут почула голос, який сказав, що допоможе вилікувати дитя. Хтось згори їй надиктував, що робити.

З того часу й почала лікувати. З Біблії черпала знання, розшифровки видінь і паралельно почала вивчати медицину. У Києві закінчила Інтернаціональний медичний інститут, де здобула спе-ціальність біоінформотерапевта, а тоді вступила до Львівського медуніверситету на фармацевтичний факультет. Тож тепер вона приймає у Львові як лікар. У неї є ліцензія, офіційний дозвіл на проведення діагностики та лікування Міністерства охорони здоров’я.

До кожного пацієнта лікар підходить індивідуально. Немає двох людей, яким би призначили однакове лікування навіть при однакових діагнозах. Іванна Василівна може вирівняти енергетичне поле пацієнта, провести мануальну терапію, масаж, а головне, правильно поставити діагноз й ліквідувати причину, яка спровокувала ту чи іншу недугу. Лікує в основному травами.

Диво-жінка діагностувала хворих за кордоном: у Польщі, Австрії. До неї приїжджають і присилають листи, фотографії, телефонують люди зі всього світу. Лікарю достатньо почути голос людини чи глянути на фото, щоб побачити організм, який можна діагностувати.

Якось Іванні Василівні довелося лікувати за фотографією мільярдера зі США, який 25 років був прикутий до інвалідного візка. Після кількох сеансів він самостійно встав з нього і пішов. До неї приїжджає медична професура з різних країн, а чимало відомих медичних світил, як стверджує Іванна Василівна, лікуються в неї. Бували дні, коли під кабінетом лікаря Карплюк у Львові збиралося до 250 людей з різних регіонів України та закордону.

Олександра БАЛАНДЮХ,

Львівська область

  •  
Comments:

7 коментарів до Жінка-рентген вилікувала американського мільярдера

  1. Галина

    Хороша лікарка 0677034741

  2. Дійсно дуже хороший лікар, феноменальний! номер телефону 0322447597

  3. тел.0322447597

  4. скажіть будь-ласка якісь відомості про цього лікаря!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>