У Нововолинську СБУ затримала чиновника міськради за хабар

Співробітники Управління СБ України у Волинській області викрили протиправну діяльність посадовця відділу транспорту і зв’язку виконавчого комітету Нововолинської міської ради, який вимагав та одержав неправомірну вигоду.

Гроші чиновник отримав від приватного підприємця за надання дозволу на перевезення пасажирів маршрутним транспортом. У випадку їх несплати протягом тижня, погрожував надати право іншому перевізнику. Зловмисника затримали на «гарячому» під час отримання хабара в розмірі 1800 доларів США.

Слідче управлінням УМВС України у Волинській області розпочало кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (одержання службовою особою, яка займає відповідальне становище неправомірної вигоди пов’язаної з вимаганням) Кримінального кодексу України.

На даний час чиновнику підозру. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Один коментар до У Нововолинську СБУ затримала чиновника міськради за хабар

  1. Pingback: У Нововолинську СБУ затримала чиновника міськради за хабар | NetPress

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>