У Луцьку порізали і зґвалтували жінку

Епідемія резонансних зґвалтувань, на жаль, докотилася і до Волині. У ночі з неділі на понеділок у Луцьку трапився злочин, жертва якого нині знаходиться у реанімації з численними ножовими пораненнями.

Як розповіли джерела у правоохоронних органах, події розгорталися на проспекті Грушевського. Лучанка Юлія А., 1979 року народження, повертаючись з гостин від подруги, де було застілля, вирішила не одразу йти додому, освіжитись. Але спершу пішла до однієї з нічних торгових точок, щоб придбати пива. Це і була фатальна помилка. Якраз у цей час там же купував невідомий їй молодий чоловік. Після знайомства вирішили смакувати пінним напоєм разом. Робили це у дворі будинку на проспекті Грушевського, 24. Очевидно новий товариш забажав ближчого знайомства. Що далі викликало у нього спалах агресії, поки невідомо. В результаті Юлія отримала кілька ударів ножем – кажуть, зловмисник цілий у життєво важливі органи. На тілі жінки порізи на животі, голові й обличчі. Нині вона у лікарні у комі.

Правоохоронці затримали підозрюваного у цьому злочині. Триває розслідування.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>