Юний волинянин переміг на Всеукраїнській олімпіаді з хімії

Богдан Козіброда, учень 8-Б класу Нововолинського ліцею-інтернату, одержав найкращі результати на ІV

 

етапі Всеукраїнської олімпіади з хімії, яка в нинішньому році відбувалася у Рівному. У нього – абсолютне перше місце. Цей учень у списку претендентів Волинської області на здобуття стипендії Президента України 2013 року. Двічі був премійований путівками в «Артек», але віддав перевагу заняттю улюбленою справою.

А навчала ліцеїста хімії педагог Світлана Літковець, яка за двадцять років педагогічної діяльності підготувала вісім призерів і переможців всеукраїнського рівня. До сьомого класу Богдан відмінно вчився в селищі Жовтневе. Три роки підряд був стипендіатом міського голови. У восьмому класі в ліцеї здобував освіту в математичному класі, а тепер продовжуватиме в хіміко-біологічному.

Богдан має заповітну мрію – в майбутньому брати участь у міжнародній олімпіаді, стати науковцем у сфері хімії, а вищу освіту здобувати не тільки в Україні, а й поглиблювати свої знання за кордоном.

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>