Луцька міліція встановила особу чоловіка, який з вікна машини розстріляв собаку

Чимало неприємних миттєвостей пережили дітлахи та їхні батьки, які мешкаю у будинках по проспекту Соборності, 32 і 32а. Посеред білого дня у двір, де було повно людей в’їхала чорна BMW і зупинилася поруч з лавкою, на якій сиділи діти. Тут же лежало дві бездомних собаки. Прямо з вікна авто по одній із них почали стріляти з револьвера. Наполоханий собака почав тікати, але «мисливець» почав переслідувати її на машині і з другої спроби таки застрелив.

Луцькі правоохоронці відібрали свідчення у свідків події. Собаку забрали на розтин. Як показала експертиза, тварина померла від поранення кулею з пневматичного пістолета. Встановили й особу стрілка, це мешканець цього ж двору. Свої дії правоохоронцям він пояснив тим, що, мовляв, цей пес неодноразового кидався на нього.

Відносно чоловіка порушили кримінальне провадження за хуліганство. Проте у Кримінальному кодексі є більш адекватна для таких випадків стаття 299 – яка стосується жорсткого поводження з тваринами. За ці дії, вчинені у присутності малолітніх, передбачене покарання аж до двох років обмеження волі.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>