Адміністративні послуги на Волині можна замовити через пошту

Реалізація проекту «Адміністративні послуги: спрощений доступ через пошту» на Волині здійснюється у 452 відділеннях поштового зв’язку (з 469 існуючих), через які населенню пропонується понад 18 видів адміністративних послуг, що входять до Єдиного (уніфікованого) переліку рекомендованих УДППЗ «Укрпошта» адміністративних послуг для поштових відділень усіх регіонів. Перелік узгоджений з Волинською обласною державною адміністрацією як найбільш прийнятний для цього проекту.

Оскільки метою проекту є поширення інформації щодо отримання адміністративних послуг та створення для клієнтів найбільш оптимальних умов доступу до адміністративних послуг, Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта»  з максимальною легкістю отримання результату прагне якнайшвидше приєднати усі поштові відділення Волині.

На практиці це означає, що будь-який громадянин або суб’єкт господарювання зможе через відділення поштового зв’язку: отримати безкоштовну допомогу при заповненні заяв, ознайомитися з інформаційно-технологічними картами адміністративних послуг, відправити документи для отримання адміністративних послуг та отримати результати їх надання, оплатити адміністративні послуги поштовим переказом (за необхідності).

Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта» має розгалужену систему відділень, тому відкриття «адміністративного» проекту у поштових відділеннях розпочиналося у таких селах, населення яких найбільше потребувало адміністративної доступності. Проект створений для зручності жителів віддалених селищ, пенсіонерів, громадян з обмеженими фізичними можливостями, соціально незахищених верств населення. У рамках проекту працівники «Укрпошти» проходять відповідне навчання та можуть надавати жителям усю необхідну інформацію (зразки заяв, методичні матеріали), а також допомагати у заповненні і відправленні документів.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>