На Рівненщині тривають «Сімейні перегони»

На Рівненщині завершився другий етап спортивно-інтелектуальної гри «Сімейні перегони. Екостадіон». Його учасниками стали більше сотні родин-переможців першого етапу. Цього разу конкурсні завдання мали туристичне спрямування. Родини складали та розкладали намет, переносили «потерпілого» смугою перешкод, вправлялися у спритності в естафеті «Купини». У результаті 20 найспортивніших сімей потрапили до наступного туру, який цієї неділі відбудеться в Рокитному, Сарнах, Гощі та Млинові. Команди-учасники, які виявляться найспритнішими і найкмітливішими, потраплять у суперфінал гри, який проходитиме у травні в «Надслучанській Швейцарії» на Березнівщині.

За підсумками двох попередніх етапів найактивнішими виявилися громади Березнівського та Костопільського районів. Загалом взяти участь у четвертому сезоні спортивно-інтелектуальної гри «Сімейні перегони. Екостадіон» погодилися майже 4 тисячі краян з усієї області.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>