Волинські «афганці» висадили сад на честь загиблих земляків-побратимів

Мирний десант ветеранів війни в Афганістані з обласного центру Волині висадився минулої суботи вранці а селі Озеро Ківерцівського району. Колишній десантник воїн-інтернаціоналіст, а нині настоятель місцевого Свято-Покровського храму отець Михайло Журомський зініціював закладення саду на честь своїх загиблих побратимів. Через непродумане рішення Кремля з війни в Афганістані не повернулись до своїх домівок 70 волинян та троє зникли безвісти. Вони виконували у чужій за вірою та звичаями свій інтернаціональний обов’язок. На честь кожного загиблого було висаджено по дереву. До благородної справи долучилися місцеві школярі та сім’ї ветеранів Афганістану з села Озеро. Перед початком висадки дерев отець Михайло відслужив панахиду по загиблих волинянах та благословив побратимів на добрі справи.

На честь 25-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану, яку відзначатимуть у квітні наступного року, ветеранська організація планує проведення суботника з озеленення названої на їхню честь вулиці Воїнів-інтернаціоналістів у Луцьку.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>