У літаку, який розбився, перевозили контрабанду?

«Віснику+К» вдалося дізнатися деякі подробиці авіакатастрофи у селі Скулин Ковельського району. Нагадаємо, тут розбився літак АН-2.

Внаслідок удару об землю – машина я стрілка влетіла у меліоративну канаву - літак розлетівся на дрібні запчастини. Ідентифікувати можна лише хвіст машини.

Як повідомило «Віснику+К» джерело, стрілки годинника літака після катастрофи показували 4.40. Очевидно це й можна вважати часом, коли сталася аварії. Територія навколо місця пригоди всіяна цигарками білоруського виробництва. З цього можна зробити висновок, що літак використовували контрабандисти.

Першими до місця пригоди приїхали працівники міліції з Камінь-Каширського району та пожежні села Скулин. Проте ні одним, ні іншим роботи уже не знайшлося. Загоряння не було, а двоє людей, які були всередині літака, загинули.

Мешканці Скулина розповідають, що літак з’явився у селі кілька місяців назад – ніхто з місцевих такої техніки не має. «Кукурузник» стояв на колгоспному аеродромі. Люди, які були біля нього, ніяк не могли підняти машину в небо. Нібито були якісь несправності у моторі. І от у ніч з 9 на 10 жовтня він злетів.

  •  
Comments:

Один коментар до У літаку, який розбився, перевозили контрабанду?

  1. Pingback: Авіакатастрофа на Волині: версії та подробиці [Фото+Відео] | Все новости Ровно

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>