Шацьк і Любомль отримали сучасні реанімобілі

У рамках украно-польської співпраці на Волині реалізовується проект «Розвиток транскордонного співробітництва для покращення оздоровчих умов жителів Бєльського повіту, Любомльського та Шацького районів через програму здоров’я і профілактики у сфері онкозахворювань і туберкульозу».

«Шлях до його реалізації був непростим, – розповідає генеральний директор Шацького територіального медичного об’єднання Володимир Дибель, – адже перш ніж стати партнером шпиталю у місті Бєльськ Подляскі, українська сторона пройшла триетапну оцінку».

Метою цього проекту є зниження рівня захворюваності на онко і туберкульоз. Учасники розробили конкретні кроки наближення до мети. Серед них – придбання дороговартісних реанімобілів, укомплектованих за європейськими стандартами.

Один з таких автомоблів уже знаходиться у місті Любомль, а другий 10 жовтня приїхав до Шацької райлікарні. Це – справжнє відділення швидкої допомоги на колесах. У інших районних центрах аналогів такій техніці немає.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>