Батьки двох луцьких школярів поскаржилися у міліцію на побиття своїх дітей вчителями

Протягом 15-16 січня до Луцького міського відділу внутрішніх справ надійшло дві заяви від батьків школярів, в яких вони повідомили про завдання тілесних ушкоджень їхнім дітям в навчальних закладах.

Зокрема, перший інцидент трапився у Луцькому навчально-реабілатаційному центрі. Тут у вчителя англійської мови виник конфлікт з 12-річним учнем сьомого класу. Як випливає із заяви, з якою звернулися до міліції батьки хлопчика, в дитини лікарі діагностували гематому носа та ушкодження брови.

Ще один випадок рукоприкладства трапився у ЗОШ №26. Тут вчителька вирішила покарати за непослух ученицю п’ятого класу. У дитини зафіксували синці на долоні і садна на плечі.

Як повідомили у прокуратурі міста Луцька, обидва випадки внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк зазначив, що не готовий давати коментарів з приводу цих ситуацій, оскільки не знав про такі випадки.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>