Луцьк отримає гроші з Європи на енергетичну реформу

Місто Луцьк обране для участі у Проекті USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні». Він співпрацюватиме з нашим містом над підвищенням ефективності використання енергетичних ресурсів через навчання місцевих фахівців та надання їм допомоги у розробці планів дій сталого енергетичного розвитку. Також допоможе у залученні фінансів на реалізацію заходів, визначених у Планах дій сталого енергетичного розвитку.

Загальний бюджет конкурсу становить 13 мільйонів доларів. До участі запрошувалися міста України з населенням від 100 000 до 1 000 000 чоловік.

У конкурсі взяло участь 36 міст України, серед яких було відібрано 15:  Вінниця, Дніпропетровськ, Євпаторія, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кривий Ріг, Луцьк, Павлоград, Рівне, Суми, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Чернігів.

Міський голова Микола Романюк вважає, що наше місто потрапило до проекту завдяки багаторічній роботі в енергозберігаючому напрямку та співпраці з Асоціацією енергоефективних міст України, повідомляє Відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>