Росія не віддає захоплену у Криму українську військову техніку

Міноборони Росії призупинило повернення Україні захопленого в Криму озброєння й військової техніки. Про це повідомив журналістів заступник глави оборонного відомства РФ Анатолій Антонов, інформує ИТАР-ТАСС. Мотивують тим, що в Україні – «гаряча точка».

«Хотів би нагадати, що РФ дотримується міжнародних зобов’язань, і в рамках Паризької хартії, в рамках Гельсінського акта, рішень ООН і ОБСЄ взяла на себе зобов’язання не поставляти або проявити стриманість стосовно постачань зброї в гарячі точки», – цинічно заявив він. Адже, за словами заступника міністра, схід і південний схід України на сьогодні є гарячою точкою. «У зв’язку з цим міністром оборони генералом армії Сергієм Шойгу було прийнято рішення призупинити передачу озброєнь і військової техніки, які раніше належали Україні, Кримського федерального округу в центральну частину країни», – пояснив Антонов. Яким чином повернення захопленої зброї Росія кваліфікувала як його поставку, не повідомляють.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>