У Маріуполі після штурму частини є загиблі

Після невдалої спробу штурму частину колишніх внутрішніх військ у Маріуполі протистояння з використанням вогнепальної зброї між сепаратистами та силовиками продовжилося і на прилеглих вулицях. Разом з представниками МВС діяли й бійці «Альфи». За попередніми даними щонайменше 12 нападників отримали поранення, троє загинуло. Близько 10 зловмисників арештовано. В ході перестрілки поранення отримали й кілька випадкових перехожих.

Для відбиття нападу бійці Нацгвардії використовували вогнепальну і травматичну зброю, шумові гранати. Нападаючі мали в арсеналі вогнепальну зброю та коктейлі Молотова.

Під час активної фази протистояння район поблизу військової частини знеструмили. У повітрі працювали гелікоптери і літаки.

Що цікаво, на більшості міських сайтів Маріуполя, подія широко обговорювалася читачами. 90 відсотків коментаторів схвально оцінили дії правоохоронців. Чимало городян закликають до самоорганізації та допомоги силовикам і, навіть, до самосуду над сепаратистами.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>