На Рівненщині чоловіка забили до смерті пляшками

Близько восьмої години ранку в чергову частину Кузнецовського МВ УМВС надійшло повідомлення лікаря швидкої допомоги, що у власній квартирі помер 28-річний місцевий житель Олександр. На тілі чоловіка були численні синці та рани. Як з’ясували правоохоронці, смертельних ушкоджень чоловіку завдала група чоловіків. На прибудинковій території оперативники виявили сліди крові та закривавлені розбиті пляшки.

Міліціонери встановили, що поки дружина Олександра знаходилася у лікарні з однорічною дитиною, він зі  своїм другом розпивав вдома спиртне. Близько 23 години вони вийшли в двір та підійшли до перехожих чоловіка та жінки, аби попросити цигарок. Між чоловіками зав’язалася суперечка, жінка викликала на підмогу друзів.

Зловмисники били Олександра пляшками по голові. Після бійки він пішов додому та ліг спати. Близько сьомої години ранку тіло господаря без ознак життя виявив його друг.

Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника слідчого управління Володимир Горшков, кримінальне провадження відкрито за частиною 2 статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисникам оголошено про підозру, проте вони ще не затримані. До суду направлено клопотання про подання їх у розшук.

За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті Олександра стала закрита черепно-мозкова травма, крововилив та набряк головного мозку.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>