Новий начальник волинської міліції реалізовує принцип прозорої кадрової політики

Начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига дотримується задекларованих під час процедури призначення напрямків роботи. Зокрема і прозорості у кадровій політиці. Петро Шпига провів зустріч представниками громадських рухів та організацій, які зацікавлені в обговорення процедури призначення на посади керівників міських та районних відділів міліції і створення громадської ради. Понад десяток громадських активістів відгукнулися на запрошення головного міліціонера області.

Щодо першого питання, то нині оголошено конкурси на заміщення посад начальників Турійського, Маневицького, Любомльського, Луцького районних та Володимир-Волинського, Ковельського і Луцького міськвідділів міліції. Кандидати проходитимуть громадські слухання. Тому до складу кадрової комісії, окрім працівників УМВС, будуть введені громадські активісти та журналісти.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>