Троє кримчан везли поїздом на схід 5 мільйонів гривень

Майже 5 мільйонів гривень виявили сьогодні в залізничному пункті контролю «Мелітополь» співробітники Державної прикордонної служби України.

Їх везли з Криму троє українців, жителів Севастополя. Слідували вони поїздом «Севастополь-Дніпропетровськ». Вони явно готувалися до цієї операції, адже приховали готівку в подвійних днищах своєї поклажі. Наразі їх передали співробітникам СБУ для з'ясування кому та куди призначалася така кількість грошей.

Нагадаємо, що 15 квітня в цьому ж пункті контролю прикордонники виявили кур’єрів, які везли 1,8 мільйона гривень. Хлопець та троє дівчат віком до 30 років прямували поїздом «Сімферополь - Дніпропетровськ». У кожного з них виявили значні суми коштів, загалом 1,8 мільйона гривень. З попередніх пояснень, вони були кур’єрами та мали доправити гроші для проплати антиукраїнських мітингів у східних регіонах України.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>