Самооборона Волині кличе чоловіків завезти паски побратимам у Харків

Напередодні великого православного свята Воскресіння Христового Волинська Самооборона Майдану запрошує волинян провести це свято разом зі своїми співгромадянами у місті Харкові. Самооборонці організовують виїзд волинян з Луцька до Харкова аби підтримати побратимів, привезти їм смачної волинської паски та відсвяткувати велике релігійне свято у єдності.

Організатори при формуванні групи надають перевагу зрілим чоловікам, які добре володіють російською мовою. Волинська делегація вирушить на схід сьогодні о 18:00 у п'ятницю, 18 квітня. Повернеутися волиняни планують 22 квітня. Ті, хто бажає скористатися можливістю підтримати харків'ян на свято Пасхи просять звертатися за телефонами (067) 110 05 77 або (066) 341 80 53. Також Самооборона просить підтримати групу виїзду бензином для автобусів. Хто не має можливості поїхати до Харкова, але бажає передати свою паску харків'янам, приносьте до Штабу Самооборони місто Луцьк, пр. Перемоги, 14.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>