Під Волновахою знайшли закуте у наручниках і з кулями в голові тіло добровольця, активіста Податкового майдану
Актуально

Під Волновахою знайшли закуте у наручниках і з кулями в голові тіло добровольця, активіста Податкового майдану

5 червня 2015, 14:58
0
0
Сподобалось?
0

У лісосмузі під Волновахою знайшли тіло добровольця 72-ї бригади, активіста Податкового майдану Сергія Костакова з позивним «Маестро». Він – київський підприємець, активіст Податкового майдану, якого банда Януковича кинула за грати (тоді найбільше з усіх мітингувальників просидів у СІЗО і вийшов після тиску громади), повідомив народний депутат Єгор Соболєв, передає «Лівий берег».
Нардеп розповів, що Костакову допомогли отримати притулок у Чехії, де міг би жити спокійним життям, але він повернувся в Україну і пішов воювати серед перших добровольців. Сварився з бездарними і шахрайськими командирами, потрапив у перші котли, але скрізь залишався непохитним козаком. Під час бойових дій на Донбасі Костакова затримала волноваська міліція, в базі якої він і далі розшукувався за Податковий майдан! Після того, як активісти і нардепи надали цьому інциденту розголосу, Костакова звільнили.
«Полював на російські «Гради», знову сварився з командирами за бездарність і корупцію, написав рапорт про переведення у полк спецпризначення і... зник», - написав Соболєв.
А знайшли Сергія під Волновахою зі скрученими наручниками за спиною руками й кількома кулями в голові…
Єгор Соболєв додав, що проситиме військового прокурора зробити все для розслідування вбивства. Мовляв, у близьких є підозра, що Сергія вбила та сама банда Януковича, яка і далі носить погони української міліції та армії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися