Схаменися, брехлива владо, одумайся, продажний народе!
Актуально

Схаменися, брехлива владо, одумайся, продажний народе!

29 жовтня 2015, 15:30
0
0
Сподобалось?
0
Коли побачив і почув результати підсумків чергових виборів у місцеві ради, мені захотілося не просто заплакати, закричати, а завити від безсилля й обурення. Подивіться, хто у нас доривається до влади (не скрізь, звичайно).
 
Недобитки регіоналів, підфарбовані у патріотів пройдисвіти і брехуни, популісти. Підлі, знахабнілі політики, як поросні свині, наплодили десятки хитрих партій з милозвучними назвами і давай верещати так, що аж у небі чути, які вони правильні, які добрі, які до посиніння патріотичні, скільки багацько втнуть. А насправді все робиться, щоб допастися до корита і дерибанити.Подивіться на хитру пику Кернеса, того, що нищив харківський Майдан, знущався над людьми, а виявляється, він сьогодні герой, усіх у сраці має. Його місце в тюрязі, а він править бал, бо нинішня влада це дозволяє.
А хіба мало у нас своїх кернесів, підступних, перефарбованих, котрі прориваються до рад, до влади?
Чому? Бо вона дивиться на все це крізь пальці, потурає, а іноді і підігрує вчорашнім злочинцям. Так і хочеться вигукнути: «За що, за що кращі твої сини, Україно, вмирали на Майдані, на Донбасі?» За те, щоб сьогоднішні покидьки поміняли вчорашніх, януковицьких. Причому ці ще гірші, підліші, підступніші, бо заховані у красиву обгортку, не йдуть напряму, як ті бандюгани. Вони навчилися у сто разів ліпше вішати народу локшину. І купляють, купляють усіх оптом і вроздріб. 
Уся біда в тому, що помінялася влада, та не помінялася система, побудована на радянських принципах брехні й обману. Кругом тотальне намахування, корупція. Нічого, абсолютно нічого не змінилось: як брали чиновники хабарі, так і беруть, як несправедливо судили в судах, так і судять. І це не голослівні звинувачення – це наші бідові, нещасні будні.
Як відзначають експерти, таких брудних, продажних виборів ще не було в Україні.
Нахабно і підло підкупляли виборців, усі бачили, тільки влада цього не помічала. Чому? Бо безпорадна, недієва, ніяка. Для неї головне пропіаритися, похизуватися, похвалитися, хоч і нічим.
І все йде від Президента, котрому вистачило клепки влаштовувати у Києві парад, коли під Іловайськом гинули люди. А тепер відбулася й Іловайська виборча трагедія. Там втрачали життя, територію, а тут – волю, совість, достоїнство. Так само нижча чиновницька хитра рать, крім своєї задниці, нічого не бачить. Та винні не лише ті осли зверху, купці душ, а в першу чергу ви, ті, що брали по 100, 200, 400, 500 гривень за свій бридкий, продажний голос. Не печуть, не сверблять вам пальці за своє зрадництво, не повсихали руки? А через місяць-два будете проклинати владу, патякати про те, яка вона паршива, нікудишня, нічого не робить, немає води, тепла, дороги. А хто ж її таку вибрав?! Ви!!!
Болить душа, болить серце. Чому, ну чому ж ми, українці, такі пришелепкуваті, нещасні, продажні?.. Кажуть, кожний народ заслуговує таких правителів, яких має. А ще кажуть: чому бідний – бо дурний, чому дурний – бо бідний. У Франції, Англії, Америці та й у наших сусідів поляків ніхто в житті не додумається продавати свій голос, тільки одні ми. 
Євген ХОТИМЧУК
P. S. Простіть мене, шановні читачі, за грубість, вибачте за емоції. Не можу мовчати, бо дуже болить. Не всіх я хаю, а тих, хто себе продає. І я буду щасливий, якщо після цього крику душі хоч одна людина одумається.
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися