На Волині осінній призов уже виконаний на 90 відсотків
Актуально

На Волині осінній призов уже виконаний на 90 відсотків

3 листопада 2015, 01:50
0
0
Сподобалось?
0

Із вересня на Волині запрацювали медичні комісії, які проводять огляди потенційних призовників. Відповідно до планів Камбіну цієї осені до війська на строкову службу має піти 308 волинян. Із них до лав Збройних Сил України – 155, до Національної гвардії України – 123 та до військових частин Державної спеціальної служби транспорту – 30 призовників.

Загалом для відбору потрібної кількості рекрутів повістки на медичні комісії отримали 7 тисяч 615 волинян. 47 відсотків проігнорували виклик. Найгірші показники у Камінь-Каширському, Старовижівському, Любешівському Ковельському районах та самому Ковелі. На 2 листопада до обласного військкомату для контрольного медичного огляду прибули 347 призовників, із яких підтверджено придатність до військової служби у 280. Отже Волинь уже виконала завдання майже на 90%. Уже завтра розпочинається відправка новобранців у військові частини.

Відповідно до указу Президента України строковиків до участі в антитерористичній операції не залучатимуть. Лише ті військові, що прослужили не менше, як одинадцять місяців мають право укласти короткостроковий контракту, для участі в АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися