На Волині стартує переатестація поліцейських — волинян просять повідомляти комісіям важливу інформацію
Актуально

На Волині стартує переатестація поліцейських — волинян просять повідомляти комісіям важливу інформацію

1 лютого 2016, 12:54
0
0
Сподобалось?
0

На Волині розпочинається процес переатестація колишніх міліціонерів для подальшої роботи у поліції. Наприкінці минулого тижня завершився прийом заявок від бажаючих стати членами атестаційних комісій. Більше сотні волинян подали відповідні заявки. Це правозахисники, журналісти, громадські активісти. У суботу-неділю в ГУНП у Волинській області тривали співбесіди із тими, чиї заявки відібрали. Зокрема у Луцьку побував нардеп Мустафа Найєм, який є куратором реформи у поліції.

Нині ж, коли персональний склад комісій сформований, волинян закликають допомогти провести чесну і неупереджену переатестацію.

«Друзі волиняни! Зовсім скоро у Луцьку розпочнеться процес переатестації міліції у поліцію! Якщо у Вас є дані про будь-які протиправні діяння співробітників волинської міліції – дайте будь-ласка інформацію членам атестаційних комісій. Це стосується усієї Волинської області. Абсолютно усі співробітники. Від сержанта ппсника до полковника – начальника райвідділу!
Знаєте про вимагання хабара, участь у корупційних схемах, застосування фізичної сили до затриманих або підозрюваних, відкриття-закриття справ за гроші, невідповідність доходів рівню життя (нерухомість, транспортні засоби), вчинення адміністративних або кримінальних правопорушень співробітниками міліції? Ми чекаємо на Вашу інформацію тут: http://bit.ly/lutsk-ment. Повірте, це дуже важливо!», – закликав волонтер «Народного тилу» лучанин Роман Сініцин з атестаційної комісії при МВС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися