Зловмисники шлють волинянам віруси від імені банківських установ
Актуально

Зловмисники шлють волинянам віруси від імені банківських установ

22 липня 2016, 09:54
0
0
Сподобалось?
0

Користуючись брендами потужних фінансових установ, невідомі розсилають користувачам Інтернету листи з вірусом нібито про наявність відкритого кредиту на ім'я отримувача електронного листа.

Про новий вид шахрайства волинян застерігає «ПриватБанк».
Користувачі Інтернету отримують електронного листа, в якому інформація міститься інформація про нібито оформлений кредит та наявність заборгованості за ним. Також у листах йде мова про судовий розгляд і пропонується ознайомитися з відповідними документами, котрі додані до тексту листа. При переході за посиланням існує висока загроза отримання вірусу на персональний комп'ютер отримувача чи інший пристрій.  Відтак, у разі отримання такого листа слід не відкривати вкладені документи та сповістити банк про розсилку.

«Ні в якому разі не переходьте за посиланнями в листах-вірусах, зателефонуйте у банк за номером 3700, звертайтесь до  найближчого відділення «ПриватБанку» в своєму місті чи районі та проясніть ситуацію. Останнім часом листи отримали навіть громадяни, які не мають жодного відкритого рахунку в банку. Вони надходять від імені різних українських банків», - зазначають у прес-службі «ПриватБанку».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися