Нова військова частина кличе на контракт
Актуально

Нова військова частина кличе на контракт

11 жовтня 2016, 13:12
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському розпочалося формування нової військової частини протиповітряної оборони. У зв’язку з цим, військові комісаріати Волині проводять відбір кандидатів на військову службу за контрактом. Зокрема серед посад солдатського та сержантського складу військовій частині необхідні: механіки-водії, водії-електрики, оператори бойової машини, заступники начальника обслуги, командири відділень. Серед офіцерського складу потрібні: командири взводів, рот, батарей, заступники командира роти з морально-психологічного забезпечення, заступники командира роти з озброєння та інші фахівці.

За детальною інформацією просять звертатися до районних (міських) військкоматів за місцем приписки, або за тел. (0332) 75-03-52, (095) 012-42-15. Також додаткову інформацію можна дізнатися на КПП військової частини за адресою: Володимир-Волинський, вул. Ковельська 265.

Нагадаємо, у 2016 році суттєво збільшено розмір грошового забезпе­чення військовослужбовців Збройних Сил України. Солдат отримує від  7000 грн, сержантський склад – від 8000, офіцери – від 9500. Також місцевими районними державними адміністраціями виплачується одноразова допомога в розмірі від 3 до 8 тисяч гривень тим, хто підписав контракт із ЗСУ. Також військовослужбовці мають право на безкоштовне здобуття вищої освіти без відриву від військової служби, безкоштовне медичне забез­печення і санаторно-курортне лікування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися