Як впливають на організм магнітні бурі?
Актуально

Як впливають на організм магнітні бурі?

23 жовтня 2016, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

Від магнітних бур особливо сильно страждають жителі Півночі: шведи, норвежці, фіни, росіяни. За різними даними, на 15% збільшується кількість суїцидів, інфарктів, інсультів. Може виявлятися такими симптомами: головний біль, болі у суглобах, реакція на яскраве світло, різкі гучні звуки, безсоння або навпаки сонливість, емоційна нестабільність, дратівливість, стрибки артеріального тиску, погане загальне самопочуття, слабкість, занепад сил, загострення хронічних захворювань у людей похилого віку.
Вчені пояснюють, що при зміні магнітного поля землі в організмі сповільнюється капілярний кровообіг, кров гусне, відбувається кисневе голодування органів і тканин, в першу чергу страждає мозок. Якщо магнітні бурі йдуть підряд з перервою в тиждень, то у більшості населення організм здатний адаптуватися і реакції на повторні бурі у них практично не буде.
Метеозалежним людям, а також особам з хронічними захворюваннями, слід відстежувати наближення магнітних бур і заздалегідь виключити на цей період якісь дії, які можуть призвести до стресу. Краще всього в цей час бути в спокої, відпочивати і скоротити будь-які фізичні та емоційні перенавантаження.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися