У хворої на ДЦП 6-річної Віки виявили кісти на головному мозку — потрібна допомога
Актуально

У хворої на ДЦП 6-річної Віки виявили кісти на головному мозку — потрібна допомога

24 жовтня 2016, 13:45
1
0
Сподобалось?
0

Ще у 2012 році «Вісник+К» писав про родину Павліків із села Скобелка Горохівського району. У сім’ї уже було двоє дорослих синів, коли дещо несподівано мама завагітніла, більше того – медики встановили, що жінка має народити трійню. Ларису Павлік кесарили у Луцьку. 2010 року Вікторія, Вероніка й Максим з’явилися на світ недоношеними. Але після інкубаторів діток і маму виписали, не зафіксувавши жодних патологій. Але в 11 місяців Віці поставили діагноз – дитячий церебральний параліч. На жаль, хвороба добряче вдарила по організму. Дитина пересувається лише на візочку з додатковою фіксацією. Але і цим проблеми не обмежилися. У дворічному віці у Вікторії Павлік з’явилися ще й епілептичні напади. Остаточно добив батьків черговий вердикт лікарів. Під час МРТ голови у їхньої хворої донечки в обох лобно-тім’яних ділянках півкуль головного мозку виявили чималі кісти, також зафіксували гідроцефалію (просто кажучи – водянка головного мозку).

Загальний стан дитини відносно ДЦП потребує щорічно мінімум один раз проходити реабілітаційний курс. Зокрема в одному з санаторіїв Трускавця. Проте для простої сільської родини це не по кишені. Усі попередні роки родині Павліків допомагали знайомі, друзі, односельці, просто добрі люди. Нині ж фінансовий стан сім’ї погіршився. Батько дитини будівельник, береться за будь-який підробіток. Мама мусить постійно перебувати біля дитини.

12-денна путівка до Трускавця нині коштує близько 45 тисяч гривень. Також потрібно усунути утворення на головному мозку. Це вирішується тільки за допомогою операційного втручання. Однак українські лікарі таких операції не роблять. Допомогти маленькій Вікторії можуть лише в Ізраїлі або у Німеччині. Тут ідеться про на порядок більші суми більші суми.

Лириса Павлік сподівається, що знайдуться небайдужі люди, які допоможуть родині матеріально і дадуть її знедоленій, змученій недугами дитині шанс хоча б на відносно повноцінне життя, в якому не буде нестерпного болю і мук. Кожна гривня допоможе!

Реквізити для допомоги: «ПриватБанк», МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, рахунок 29244825509100, призначення платежу: поповнення картки по номеру 4731217104451602 Павлік Лесі Олексіївни (готівкові кошти можна переказувати прямо на картку).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Донец Данислав
    Донец Данислав

    Шалом! Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас! Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий! Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків! Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога, Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості! І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть! Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво! Радість в Господі, сила наша! Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. (Матф.5:4) Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля! У Тебе всі часи і терміни! Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!

    25 жовтня 2016, 20:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися