На Волинь насувається потужний циклон — у Луцьку готуються до боротьби з його наслідками
Актуально

На Волинь насувається потужний циклон — у Луцьку готуються до боротьби з його наслідками

1 грудня 2016, 17:48
0
0
Сподобалось?
0

За інформацією Гідрометеоцентру до Волині наближається північний циклон з поривами вітру 20 і більше м/с, сильними снігопадами і зниженням температури повітря. Циклон також цієї ночі не омине і Луцька. Синоптики повідомляють, що негода буде вночі і можливо ще й зранку.
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев провів нараду з керівниками житлово-комунальних підприємств, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс», начальниками управлінь з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, охорони здоров’я, освіти міської ради, на якій дав відповідні доручення для своєчасного подолання наслідків негоди. Тарас Яковлев зазначив, що після снігопаду очікується зниження температури повітря до 6-9 градусів морозу, і така температура може протриматися протягом місяця, тому важливо швидко, оперативно розчистити дороги, тротуари, двори.
Валерій Кузьмич запевнив, що 12 одиниць техніки готові вийти чистити та посипати міські дороги, при потребі буде залучатися техніка інших підприємств і організацій. Керівники комунальних підприємств повідомили, що снігоочисна техніка, яка є в наявності у ЖКП, інших комунальних підприємств також готова до роботи. Тарас Яковлев просить жителів міста не паркувати машин на узбіччі доріг та у дворах, адже це заважатиме доступу снігоочисної техніки, а також радить лучанам користуватися громадським транспортом, не виїжджати без потреби з дому на власних автомобілях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися