Завтра у Луцьку покажуть виставу «Майстер і Маргарита» з Ольгою Сумською у головній ролі
Актуально

Завтра у Луцьку покажуть виставу «Майстер і Маргарита» з Ольгою Сумською у головній ролі

5 грудня 2016, 17:49
0
0
Сподобалось?
0

Завтра, 6 грудня, у Луцьку покажуть спектакль за мотивами роману Михайла Булгакова «Майстер і Маргарита». Роль Маргарити зіграє народна артистка України Ольга Сумська.

«Надзвичайно-оригінальні і блискучі емоції переповнюють глядачів, коли на сцені розігрується дане містичне дійство. І дійсно вдало продумані мізансцени, безліч танців, розкішні костюми і блискуча гра акторів розсунули тісну чорноту і зробили, що раніше здавалось, неможливе: найвідоміший роман Булгакова нарешті ожив на сцені. Причому театральна версія, виявилася не менш вражаючою і чаклунсько-чарівною, ніж сам оригінал. За допомогою постановки і гри акторів, глядачі ніби перенесуться в 30-ті роки, з усіма її подробицями конкретного побуту, атмосферою, барвами і навіть запахом. Жива гра акторів, чарівні звуки музики буквально притягують до себе і зачаровують», – розповідають організатори.

Виставу покажуть у  Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка. Початок – о 19:00.

Як свідчать дані сайту «Карабас», який здійснює онлайн-продаж квитків, спектакль пройде за повного аншлагу, адже усі квитки продано. Вартість перепустки на виставу складала у середньому 180 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися