СБУ закликає волинян не їхати на заробітки до Росії, бо легко стати «шпигуном» або «диверсантом»
Актуально

СБУ закликає волинян не їхати на заробітки до Росії, бо легко стати «шпигуном» або «диверсантом»

8 грудня 2016, 17:45
0
0
Сподобалось?
0

Незважаючи на війну, яку веде на нашій території Російська Федерація, українці продовжують виїжджати до країни-агресора на заробітки. За неофіційними даними, щороку майже пʼять тисяч волинян з поліських районів регіону вирушають до Росії на роботу.

«Такі трудові мігранти не усвідомлюють усіх ризиків, що чекають на них за межами дому.  Насамперед слід зважати на те, що з бойовими діями на сході країни сам процес виїзду та повернення громадян утруднюється і є досить небезпечним. Також потрібно враховувати й те, що російські спецслужби вдаються до утисків та шантажу наших співвітчизників з метою їх вербування та використання на шкоду Україні. Оскільки офіційних документів на працевлаштування у наших мігрантів за кордоном здебільшого немає, то вони стають уразливими та не мають захисту на території ворожої держави. Російські спецслужби використовують різні методи у своїй роботі, у тому числі не гребують тим, щоб зробити «шпигуна» чи «диверсанта» з будь-якого пересічного українця за кордоном», – зазначають в УСБУ у Волинській області.

Якщо під час перебування на території РФ до Вас зверталися з будь-якого приводу правоохоронні органи, російські спецслужби, або Ви відчували безпідставне обмеження своїх прав чи Вам стали відомі такі факти, що стосуються інших осіб, повідомляйте про це на CALL-центр СБУ за телефоном 0800501482 або на e-mail: callcenter@ssu.gov.ua.

Цілодобова гаряча лінія Управління СБ України у Волинській області: (0332)-24-40-25, 097-7-911-911.

«Ми повинні об’єднатися у боротьбі з ворогом, де б він не був – за кордоном, чи серед нас!» – закликають у спецслужбі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися