Зорі Ірини Кравець віщують вибори і стабільність
Актуально

Зорі Ірини Кравець віщують вибори і стабільність

12 січня 2017, 16:54
0
0
Сподобалось?
0
Чимало астрологів та провидців висловилися щодо долі України в 2017 році. Ірина Кравець із міста Дубна зробила це, спираючись на розташування небесних тіл, що склалося на кінець минулого – початок нинішнього року. Воно в загальному вказує, що 2017-й для України буде кращим, ніж попередній. А от що віщують зорі Ірини Кравець в деталях…
 
Війна
Найперше, що цікавить українців: коли скінчиться війна на сході України? На це запитання, на жаль, зорі поки що не дають ствердної відповіді. За словами Ірини Кравець, найвірогідніше: у 2017 році відносини з Росією й далі будуть загострюватися. Війна в такому форматі, як вона йде зараз, закінчитися не може. Єдиний вихід – це переведення ситуації в інший формат. Однак робити це потрібно без різких рухів. Вдале для України завершення війни може настати хіба тоді, коли в Росії почнуться процеси розпаду. Тому поки маємо вичікувати. Україні вдасться зберегти свою цілісність, але Крим повернути не зможемо.
 Союзник
Наскільки Україну підтримуватимуть США? Астролог впевнена, що на зовнішньополітичній арені Україна втратить союзника – Америку. Принаймні, розраховувати на ту підтримку, яку мала наша держава у 2016 році, не варто.
Реформи
Незважаючи на те, що 2017 рік для України, на думку астролога, буде «роком невдалих реформ», він водночас стане кращим, ніж 2016-й. Особливо багатою на позитивні зміни виявиться друга половина року. Тоді реформаторам вдасться покращити загальнополітичну ситуацію. Бо в першому півріччі всі спроби провести модерні, цікаві реформи завершаться «ламанням списів». Провладні мужі будуть намагатися всі ці реформи провести під заздалегідь організовані схеми, аби продовжувати маніпулювати законами та людьми.
Вибори
Дубенський астролог звертає увагу на те, що Сатурн знаходиться в сузір’ї Стрільця. Це мало би призвести до кризових ситуацій в Україні та й у світі загалом. Але завдяки впливу Юпітера, який буде знаходитися в сузір’ї Терези, цього вдасться уникнути. Оскільки саме Юпітер прогнозує гармонію для влади. Разом з тим взаємодія планет призведе до стресових ситуацій. Для України це може призвести до позачергових виборів у Верховну раду. Зорі віщують, що відбудуться вони восени 2017 року. Дуже цьому сприятиме жіноча рука. Та знову ж таки позитивних змін у владі очікувати не треба. Бо на виборах перемогу здобудуть старі сили під новим форматом. 
Президент
Рік 2017-й в Україні для Президента і для його президентства буде нелегкий, каже астролог, але «копати під нього» не варто. В першу чергу тому, що в цей час його просто немає ким замінити. На політичній арені не з’явилося достойного кандидата і в найближчий час його не буде. Президент робить дуже багато неправильних кроків, але разом з тим він виконує ті функції, які ще десять років тому мав би робити Ющенко. Як-от: заборона комуністичної партії, знищення радянської символіки. До всього він добре вправляється на зовнішньополітичній арені. Хоча рік Півня для Президента принесе чимало стресових ситуацій, стілець під гарантом не похитнеться.
Вкрадене Януковичем 
Висловилася астролог і про іншого, колишнього, очільника України Віктора Януковича. У 2017 році він може втратити на користь українського народу частку заборгованого. У той же час очікувати про повне повернення у бюджет України близько 30 мільярдів доларів, які було викрадено у держави під час режиму Януковича, не варто. Покарати екс-главу держави у 2017 році теж не вдасться.
Гривня
 За словами Ірини Кравець, гривня однозначно впаде, хоч рік Півня буде позначений відносною «економічною стабільністю». У цьому сенсі найважчий час триватиме до початку весни. Та вже у другій половині літа, не відомо чим обумовлено, ситуація покращиться. І то значно.
Сергій НОВАК,
Рівненська область
 
 

Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися