У Луцьку обрали «Міс Волинь-2017»
Актуально

У Луцьку обрали «Міс Волинь-2017»

25 квітня 2017, 18:13
0
0
Сподобалось?
0

В суботу в Луцьку відбувся конкурс краси «Міс Волинь-2017». Майданчиком для дійства став лаунж-бар Bengal. Організатором конкурсу виступило модельне агентство Марини Занюк MZM Models.

Про це пише «ВолиньInfo».

Оцінювало красу та майстерність дівчат журі у такому складі: шеф-редактор газети «Вісник+К» Євген Хотимчук, телеведуча Наталка Войтович, головний редактор журналу People Олена Бекеша, ведучий агенції святкових подій Be Happy Володимир Матіюк, власник лаунж-бару Bengal Юрій Третяков.

За корону «Міс Волинь-2017» змагалося 13 красунь віком від 14 до 21 року. В першому конкурсі дівчата демонстрували одяг від бренду Kuma. Згодом вийшли у купальниках. Під час третього, фінального, етапу – дефілювали у вечірніх сукнях від волинського модельєра-дизайнера Анни Дідух.

Титул «Міс Волині-2017» здобула 20-річна студентка юридичного факультету СНУ імені Лесі Українки Людмила Ковальчук. Вона родом із села Прилісне Маневицького району. «Віце-міс Волині-2017» стала Оксана Яіцька. Дівчині 21 рік, і вона не волинянка. У наш край приїхала із Харківщини, працює у компанії «Нестле Україна» інженером з охорони праці. В дитинстві займалася гімнастикою, у студентські роки – армреслінгом. Звання «Міс глядацьких симпатій» дісталося 16-річній лучанці Дарині Забокрицькій.

Подарунки фіналісткам вручили від партнерів, серед яких студія краси Black by Dima Tork Beauty Studio, салон краси «Арістос», фітнес-клуб «Альфа Юніверс», бар «П’ятниця», ТМ «Дмитрук», Tikhonov Agency. Всі дівчата також отримали квіти від Олександра Главацького.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися