У Луцьку буде благодійний аукціон на підтримку волинських бійців, котрі потребують лікування!
Актуально

У Луцьку буде благодійний аукціон на підтримку волинських бійців, котрі потребують лікування!

29 квітня 2017, 21:43
0
0
Сподобалось?
0

5 травня 2017 року під патронатом голови облдержадміністрації Володимира Гунчика та митрополита Луцького і Волинського Михаїла відбудеться благодійний вечір, аби зібрати кошти на реабілітацію після десяти оперативних втручань волинському «кіборгу» Андрієві Луцику (уродженець Рівненщини, нині ковельчанин, воював в АТО у складі 80-ї ОДШБр) та лікування онкохворому Героєві Володимиру Бабію (боєць 54-ї бригади, 3-го танкового батальйону, народився та мешкає на Горохівщині).

Родзинка дійства – благодійний аукціон, серед лотів котрого – календарі із зображеннями волинських «кіборгів» – мужніх краян, які до останнього тримали оборону Донецького аеропорту. А також – пропозиції від волинських медіа. Звісно, лотів на усіх не вистачить, тому організатори вітатимуть прояви меценатства.

Варто нагадати, що проект «Герої – серед нас» започатковано у 2016 році відділом інформаційної політики облдержадміністрації. У рамках проекту й коштом обласного бюджету 16 жовтня 2016 року відкрили виставку з однойменною назвою. Експозиція із портретами волинських Героїв сьогодення від початку 2017-го «мандрує» районами області.

Окрім того, взимку цього року публічно презентували другий етап проекту – поліграфічні матеріали для облаштування в закладах освіти та культури краю куточків слави з портретами бійців – уродженців Волині. Такі куточки функціонують у більшості закладів культури та практично в усіх школах регіону.

Зйомка, верстка та друк календаря «Герої – серед нас: волинські кіборги» й продаж з аукціону в рамках благодійного вечора – черговий етап проекту. Слід зазначити, що ідея зібрати кошти, продавши календарі, надійшла від волонтерів.

Аукціон відбудеться у приміщенні Волинської православної богословської академії (Луцьк, вул. Градний узвіз, 5).

У рамках заходу:

15.00 –молебень за полеглих та живих Героїв;

15.15 – благодійний аукціон.

Організатори: облдержадміністрація, відділ інформаційної політики.

Інформаційні партнери: ПАТ НСТУ Волинська регіональна дирекція, газети «Волинь-нова», «Сім’я і дім», волинський корпункт газети «Урядовий кур’єр», інформаційні видання «Таблоїд Волині», «Волинський інформаційний портал», «Волинська правда», «Волинь24», «ВолиньPOST».

Вхід вільний!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися