У Луцьку шукають автівку, яка збила дружину атовця і залишила місце аварії
Актуально

У Луцьку шукають автівку, яка збила дружину атовця і залишила місце аварії

4 травня 2017, 11:03
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку шукають свідків аварії, яка трапилася на вулиці Генерала Шухевича. Дружина командира батальйону 57-ої бригади Майя у середу, 3 травня, о 16:00 переходила дорогу по пішохідному переходу на вулиці Генерала Шухевича (з боку проспекту Перемоги). У той час її збило авто червоного кольору. Жінку вдарило у стегно та відкинуло на зустрічну смугу. Водій машини не спинився. 

У редакцію Інформаційного агентства «ВолиньPost» звернулися родичі постраждалої, на яку здійснив наїзд водій автівки у середу. 
Оскільки постраждала перебувала в шоковому стані, патрульну поліцію не викликала. Злякавшись, вона пішла додому. 
Уже ввечері жінці стало зле, вона зателефонувала родичам, які доставили її у міськвідділ поліції, де вона написала заяву. Правоохоронці призначили судово-медичну експертизу. 
Свідок аварії Сергій розповів, що автомобіль червоного кольору, ймовірно, «Daewoo Lanos», з цифрами в номерному знаку – 2, 8, 9, 5. Водій повертав з вулиці Генерала Шухевича на проспект Перемоги. Також він розповів, що після зіткнення водій не вийшов з автівки, а поїхав далі. За кермом був чоловік, на вигляд 40-45 років. 
Отож, родичі постраждалої просять небайдужих, які бачили зіткнення чи перебували у той час неподалік від пішохідного переходу, звертатися у редакцію ВолиньPost або поліцію. 
Шукають також водіїв авто з відеореєстраторами, які проїжджали там о 16:00.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися