Волонтери збирають гроші на гарячі обіди для військових
Актуально

Волонтери збирають гроші на гарячі обіди для військових

31 травня 2017, 10:29
0
0
Сподобалось?
0

Декілька нових волонтерських проектів започаткували у Всеукраїнському союзі ветеранів АТО. Збирають кошти на гарячі обіди для воїнів. Адже на передовій, у бліндажі не завжди є змога приготувати собі поїсти щось гаряче. Тому волонтери пропонують забезпечити військових найліпшою продукцією, яку використовують армії європейських країн. На вигляд це звичайна бляшана банка. Але варто її відкрити, як перед вами з’явиться гарячий гороховий суп чи картопляне пюре з м’ясом тощо. Без вогню і води консерва сама нагрівається до 70 градусів. Цей продукт розробила польська фірма. Його постачають армійським і поліцейським підрозділам, цивільним людям, які потерпають від стихійного лиха. Волонтери запевняють, що є можливість пристосувати виробництво під українського споживача. Поки державна машина «думає», всіх небайдужих людей закликають допомогти.

Ще один проект – збір коштів на придбання сервера для бойового підрозділу. Цей сервер конче потрібен, аби обробляти відео, яке знімають наші дрони, оновлювати карти. Це допоможе військовим на передовій. Частину коштів на дуже необхідну річ надасть постачальник. Зібрати ж треба 10 тисяч гривень.

Всеукраїнський союз ветеранів АТО сільно з громадською організацією «Всеукраїнська організація журналістів «Четверта влада» закликають усіх небайдужих приєднатися до збору коштів для наших військових.

Редакція газети «Вісник+К» уже переказала тисячу гривень для українських захисників.

Розрахунковий рахунок № 26005300648976 в АТ «Ощадбанк»

Код ЄДРПОУ: 39744006, ГО «Всеукраїнська асоціація журналістів «4 влада».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися