Волинян запрошують стати «таємними клієнтами» сервісних центрів МВС
Актуально

Волинян запрошують стати «таємними клієнтами» сервісних центрів МВС

24 лютого 2019, 21:38
0
0
Сподобалось?
0

В оновлених сервісних центрах МВС Луцька та Нововолинська запустили проект «Таємний клієнт». Завдяки цьому громадяни зможуть оцінити їх роботу та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісу. 

Таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина. Для цього необхідно, відвідати сервісний центр МВС та отримати реальну послугу, заповнити та надіслати анкету-відгук.

Детальніше про проект:  hsc.gov.ua/guest/, анкета для заповнення: hsc.gov.ua/anketa/

«Під час свого візиту громадянин зможе оцінити: роботу адміністратора за інформаційною стійкою, адміністратора, який надав послугу, екзаменатора (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом), фахівця Експертної служби МВС, спеціаліста кол-центру Головного сервісного центру МВС. Клієнт також зможе зазначити інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах.

У рамках проекту можна буде перевірити якість надання наступних послуг: реєстрація та перереєстрація авто, отримання посвідчення водія вперше або його обмін, отримання довідки про несудимість, замовлення індивідуальних номерних знаків (повний перелік послуг – за посиланням)», - йдеться у повідомленні Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися