Не за всі гроші: що подарувати дитині на новорічні свята
Актуально

Не за всі гроші: що подарувати дитині на новорічні свята

11 грудня 2019, 19:47
0
1
Сподобалось?
1

Наближаються одні із найказковіших та найочікуваніших свят у році для дітей – День святого Миколая, Різдво та Новий рік. І як завжди перед батьками постає дуже важливе питання, - що ж подарувати своїй дитині, аби вона була неймовірно рада сюрпризу і коштувало це не усі гроші. Тож, аби спростити це нелегке завдання для постійно зайнятих батьків, ми підібрали для вас декілька варіантів подарунків, до речі - разом з цінами. 

1. Конструктор

Як розповідають продавці, незалежно від віку та статі, одними із найулюбленіших іграшок серед дітей є конструктори. Хлопчикам особливо подобаються Lego, а для дівчаток є спеціальні серії Lego Friends. Залежно від кількості деталей ціна конструктора може коливатися від 200 до 400 грн, є зовсім маленькі – 125 грн. Для наймолодших такі іграшки теж обійдуться недешево – від 195 грн.

2. Трансформер

Наразі вибір іграшок-трансформерів майже необмежений. Цьогоріч серед дітей найбільш популярними є бакугани, бейблейди. Особливістю цих іграшок є те, що із кульки вони перетворюються на популярного героя мультфільму чи аніме. Коштують вони дещо дорожче – середня ціна 500 грн.

3. Іграшка із героями мультфільму

Наймолодші дітки полюбляють іграшки із героями мультфільмів. І хлопчики, і дівчатка найчастіше обирають серії «Щенячий патруль», «Робокар Полі», «Суперкрила». Такі набори коштують від 195 грн. Молодшій категорії діток до вподоби герої мультсеріалу «Свинка Пеппа».

4. Машинка

Для хлопчиків однією із найпопулярніших іграшок уже довгий час залишаються машинки-трансформери скрічери. Середня ціна – 700 грн. Також любителям автомобілів до вподоби будуть колекційні набори машинок та траси для гонок.

5. М`яка іграшка

У топ найпопулярніших іграшок для малюків обов’язково входить м`яка іграшка. Усі дітки будуть в захваті від плюшевих ведмедиків, котиків, зайчиків. Як запевняють продавці, зараз такі іграшки виготовляються з безпечного, протиалергенного матеріалу. Середня ціна – 200 грн.

6. Дерев’яна іграшка

Для маленьких діток віком від 0,5 року актуальними є дерев`яні іграшки. Вони розвивають логіку та моторику. Як наголошують продавці, виготовляються такі іграшки повністю з натурального дерева та покриваються фарбою на основі води. Коштують близько 200-300 грн. Часто дерев`яні іграшки виготовляться в Україні і за якістю не поступаються закордонним виробникам.

7. Іграшка на радіо керуванні

Залишаються в тренді іграшки на дистанційному керуванні: машинки, гелікоптери, роботи та інші. Коштують вони близько 500 грн. Маленькі моделі – 300 грн.

8. Ляльки та аксесуари до них

Незмінно у топ найпопулярніших іграшок для дівчаток входять ляльки. Найактуальнішими наразі є Lol. Не втрачає затребуваності серед дівчаток і лялька Barbie. Продавці зазначають, що ціна таких іграшок залежить від серії та розміру товару. Всі іграшки виробляються в Китаї, хоча замовником може бути Франція чи Німеччина, вартують від 95 грн.

Окремо для ляльок продаються набори аксесуарів. Цікавими для дівчаток будуть будиночки, котрі можна самостійно розфарбувати та прикрасити. Ціна – 500 грн.


9. Настільні ігри

Хорошим подарунком, кажуть продавці, будуть і настільні ігри. Їх особливістю є те, що діти можуть грати їх разом з батьками. Тому можна влаштовувати чудовий сімейний вечір із іграми типу «Дуплет», «Вежа», «Монополія», «Лото» та інші. Ціни коливаються від 80 до 320 грн.

10. Іграшка антистрес

Одними із найпопулярніших іграшок у сучасних дітей є антистреси. Вони бувають найрізноманітнішіх видів, проте зараз користуються найбільшим попитом слайми. Це така суміш, яку дитина може деформувати у необхідну їй форму та уже потім використовувати у грі.  Входять до топу також схожі за принципом гри кінетичний пісок, сквіші. Набори таких іграшок коштують в середньому 500 грн.

Сподіваємося, наші підказки будуть вам у нагоді!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися