Потерпілим діткам потрібні донори крові
Актуально

Потерпілим діткам потрібні донори крові

4 травня 2018, 16:59
0
0
Сподобалось?
0

Вчора, 3 травня 2018 року, близько 17:30 в селі Черемошне Ковельського району трапилась пожежа, - інформує управління ДСНС у Волинській області.

Загорання виникло в господарській споруді розміром 4х3м, критій природнім трав’яним утеплювачем. Загорання погашене очевидцями.

Під час пожежі отримали термічні опіки 1-3 ступеня троє дітей: трирічний хлопчик та його чотирирічний брат, а також хлопчик 5-и років. Ковельчан просять здати кров для діток, які постраждали в жахливій пожежі. Наразі вони перебувають в критичному стані, за їх життя боряться медики.

Пожежно-рятувальні підрозділи не викликались. Причина пожежі встановлюється. Імовірно, лихо трапилося через дитячі пустощі з вогнем.

Наразі стан маленьких пацієнтів важкий. Зараз лікарі борються за життя трьох діток, які сильно обгоріли під час пожежі.

Потрібно багато крові. Усіх небайдужих просять прийти на станції переливання крові по місцю проживання і здати кров на Волинську обласну дитячу клінічну лікарню. Група крові значення не має. При здачі потрібно лише зазначити, що здають для трьох погорілих дітей, які знаходяться в обласній лікарні.

Батьки дітей звертаються до всіх, не залишатися байдужими. Якщо Ви маєте можливість їх підтримати, це можна зробити, скориставшись:

номер картки Приватбанку 4149 4996 4950 4915 – батько Пастух Василь Віталійович.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися