Волинські військкомати кличуть добровольців
Актуально

Волинські військкомати кличуть добровольців

3 листопада 2014, 16:39
0
0
Сподобалось?
0

ськові комісаріати Волинської області запрошують волинян-добровольців, віком від 18 до 40 років, на військову службу у військових частинах Збройних Сил України через укладання короткострокових контрактів: до закінчення особливого періоду. А також проводять відбір громадян на службу у військовому резерві. Справжнім патріотам, які зголосяться захищати незалежність Вітчизни та спокій співвітчизників гарантується стабільно висока зарплата, безкоштовне медичне обслуговування, право на безкоштовне житло, перспектива кар'єрного росту та можливість здобути як нові цивільні спеціальності, так і безкоштовну вищу освіту.

Детальну інформацію щодо проходження військової служби за контрактом, служби у військовому резерві можна отримати у Волинському обласному військовому комісаріаті та в районних (міських) військових комісаріатах області або за телефонами:

(096)1686218, (095)4543846, (0332)252152 - відділ комплектування та призову (підготовки до військової служби) Волинського обласного військового комісаріату.

Крім того, докладніше з умовами проходження служби у військовому резерві, пільгами та соціальними гарантіями резервістів можна ознайомитися на сайті Інтернету www.fасеbоок.com/rezervist.ua.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися