Волинський «кіборг» просить допомогти врятувати дружину від смертельної хвороби
Актуально

Волинський «кіборг» просить допомогти врятувати дружину від смертельної хвороби

8 березня 2015, 12:39
1
0
Сподобалось?
0

В’ячеслав Зенц з Рожищенського району вирушив добровольцем на Схід ще у серпні минулого року. У складі 95-ої Житомирської аеромобільної механізованої бригади воював у Пісках, відстоював славнозвісний 32-ий блокпост, захищав Донецький аеропорт та Дебальцівський напрямок. Вдома чоловіка чекала родина: дружина Оксана та 13-річна дочка Ельвіра. Звістка про невиліковну хворобу дружини, якій лікарі діагностували онкологічне захворювання, морально підкосила вояка. Адже на лікування необхідні чималі кошти, яких нині сім’я просто немає, повідомляє «Громадське.Волинь».

Найближчим часом В’ячеслав повертається на Схід до бойових побратимів. Проте військовий надіється, що земляки допоможуть його родині подолати горе.

Благодійні внески для лікування онкохворої Оксани Зенц просимо перераховувати на рахунок у ПриватБанку: 5168757270496195.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Іван
    Іван

    Волинський «кіборг» просить допоїти врятувати дружину від смертельної хвороби. Як її ДОПОЇТИ і чим ? Горілкою чи отрутою, щоб вмерла ? Акуратніше вичитуйте те, що написали....

    8 березня 2015, 23:49
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися