Євробляхам пішли на поступки: Рада відтермінувала  штрафи
Актуально

Євробляхам пішли на поступки: Рада відтермінувала штрафи

16 травня 2019, 19:46
0
0
Сподобалось?
0

Верховна Рада відклала термін набуття чинності закону про запровадження штрафів за керування нерозмитненими автомобілями на три місяці — до 24 серпня 2019 року.

Про це повідомила голова комітету з питань податкової політики Ніна Южаніна,- передає "Громадське".

"Відкласти  початок терміну дії закону 2612, який собою мав би розпочати процедуру з притягнення до відповідальності та накладання штрафів за використання автомобілів на іноземній реєстрації з порушенням митного режиму. Він мав набрати чинності 24 травня. Тепер він набере чинності 24 серпня 2019 року", — зазначила Южаніна.

Водночас депутатка визнала, що за ці додаткові 3 місяці вдасться розмитнити незначну кількість автомобілів на іноземній реєстрації. Причиною ухвалення цього рішення було виконання вимог протестувальників.

Нагадаємо, що відповідно до закону, з 24 травня в Україні мали запровадити штрафи у розмірі 8500 гривень за порушення умов розмитнення авто. За використання нерозмитненого авто у підприємницьких цілях штраф мав становити  34 тисячі гривень. За повторне порушення закону розмір штрафу зросте до 170 тисяч гривень.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися