На Волині доставлений у лікарню нетверезий водій побив міліціонера
Кримінал

На Волині доставлений у лікарню нетверезий водій побив міліціонера

14 березня 2015, 19:22
0
0
Сподобалось?
0

Подія трапилася вночі у селищі Іваничі. Отримавши повідомлення про те, що поблизу житлового будинку невідомі порушують режим тиші, за викликом вирушили правоохоронці.

Міліціонери прибули на місце події, а відтак запросили у райвідділ міліції чоловіка для складання адміністративного протоколу за ст. 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Згодом у райвідділ міліції автомобілем на допомогу правопорушнику прибув товариш, із яким він вживав спиртне, та почав вимагати звільнення друга від адміністративної відповідальності.

Міліціонери ж своєю чергою доставили чоловіка в Іваничівську районну центральну лікарню для встановлення ступеню сп’яніння та відповідно складання адміністративного протоколу за керування автомобілем у нетверезому стані. Зрозумівши серйозність відповідальності, правопорушник накинувся на міліціонера та спричинив йому тілесні ушкодження.

За інформацією СЗГ УМВС України у Волинській області, за вказаним фактом слідчі райвідділу міліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Тепер 24-річному молодику, окрім адміністративної відповідальності, загрожує ще й кримінальна. Санкція статті передбачає до п’яти років обмеження або позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися