На Волині вітчим зарубав пасинка
Кримінал

На Волині вітчим зарубав пасинка

18 березня 2015, 09:56
0
0
Сподобалось?
0

Цей злочин трапився у Володимир-Волинському районі. На сполох забили односельчани убитого, після того як кілька днів той не з’являвся на вулиці. Вирішили піти і провідати чоловіка. А коли прийшли до нього додому, на порозі застали 53-річного вітчима, котрий ледь тримався на ногах. Чоловік сказав, що пасинка в будинку немає. Обійшовши обійстя, односельчани знову повернулися до хати, де в кімнаті на ліжку виявили товариша мертвим з раною на голові. Вітчима потерпілого, який знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння, доставили у міськвідділ міліції. Згодом чоловік зізнався, що вбив пасинка, коли той спав.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомили у прес-службі міліції Волині.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від семи до п’ятнадцяти років в’язниці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися