На Волині боєць-доброволець обстріляв з автомата машину
Кримінал

На Волині боєць-доброволець обстріляв з автомата машину

24 березня 2015, 11:31
0
0
Сподобалось?
0

Ця пригода трапилася у Ківерцях. Власники «Опеля Віваро», який був припаркований на вулиці біля будинку, зранку виявили, що бокове скло біля водія розбите. Люди припустили, що хтось намагався вкрасти їхній транспортний засіб і викликали міліцію. Однак на місці правоохоронці з’ясували, що мікроавтобус хтось обстріляв. Окрім розбитого скла виявили ще шість наскрізних пошкоджень на кузові буса. Поруч знайшли й гільзи від патронів калібру 5,45 міліметрів, повідомляє у СЗГ УМВС у Волинській області.

– Кілька годин знадобилося міліціонерам, аби встановити особу хулігана. Ним виявився раніше судимий місцевий житель, боєць одного із добровольчих батальйонів, котрий нещодавно повернувся із зони проведення антитерористичної операції на Сході держави. Тож під час обшуку у підвалі будинку, де він проживав, вилучено автомат Калашникова, п’ять гранат Ф-1, запали до них і більше сотні патронів. Зі слів затриманого, зброю і боєприпаси він знайшов на полігоні у Київській області, а згодом хотів добровільно здати у міліцію, – повідомив Петро Шпига.

Також затриманий пояснив, що нібито у власника обстріляного мікроавтобуса, такі ж погляди як і тих, проти кого йому доводилося воювати на сході. Мовляв тому й не стримався, дав вихід емоціям таким чином.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України. Окрім того, у ході досудового розслідування вирішуватиметься питання щодо перекваліфікації кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного пошкодження майна, на хуліганство, як це передбачено ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Нині чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися