Уже понад рік вбивця, який зарізав стилетом 77-річного волинського активіста Майдану, лишається на волі
Кримінал

Уже понад рік вбивця, який зарізав стилетом 77-річного волинського активіста Майдану, лишається на волі

30 березня 2015, 23:25
0
0
Сподобалось?
0

За тиждень до трагічного розстрілу Небесної сотні на вулиці Інститутській 15 лютого 2014 року у Володимирі-Волинському вбили місцевого активіста Майдану Володимира Нагорняка. Пройшло вже більше року, а вбивця шанованого у Володимирі-Волинському спортивного тренера досі залишається на волі.

Як пише Волинь:світ, Володимир Нагорняк був активним учасником протестів під час Майдану Гідності, планував навіть незважаючи на свій поважний вік відправитись разом з активістами у столицю. Зухвалості злочину додало те, що вбивство відбулось в самому центрі міста, та ще й у день народження старенького, якому виповнилось 77 років. А вкоротив йому віку ще на рік старший пенсіонер. Вбивця завдав жертві прямий удар в серце стилетом, вмонтованим у ціпок. Як стверджують рідні та сусіди загиблого, між двома сусідами, вже давно кипів конфлікт і на політичному, і на побутовому ґрунті. Проте далі чоловік, який холоднокровно наніс точний удар від якого серце розкололося навпіл, буцімто, занедужав, а згодом після лікування замість тримання під вартою отримав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. У листопаді минулого року суд визнав винним 78-річного мешканця Володимира-Волинського у вбивстві, однак, за ґратами винний так і не опинився не опинився.

Питання притягнення винного до реальної відповідальності кілька разів підіймалося на сесія Волинської обласної ради. Проте досі зрушень немає.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися