На Волині на кордоні затримали рекордну для України партію наркотиків — півтонни героїну
Кримінал

На Волині на кордоні затримали рекордну для України партію наркотиків — півтонни героїну

12 червня 2015, 17:22
0
0
Сподобалось?
0

Служба безпеки України спільно з іноземними спецслужбами провела масштабну спецоперацію, в результаті якої вилучено 500 кілограмів героїну (приблизно 1,5 мільйона доз), орієнтовна вартість якого на «наркоринку» становить майже 1 млрд 400 млн гривень.

«Таким чином викрито стійкий транзитний канал контрабанди героїну з Близького Сходу до країн ЄС (Іран – Туреччина – Україна – Польща).

До складу транснаціонального організованого злочинного наркоугруповання, що ліквідовано за сприяння Державної прикордонної служби та Державної фіскальної служби, входили: організатор – громадянин однієї з європейських країн та п’ять громадян України», - інформують у прес-центрі СБУ.

Півтонни героїну прибули в Україну через митний пост «Іллічівськ» Одеської митниці на поромі «Cheng A» у вантажівці з рулонами гідроізолюючого бітуму. Для зручності − рулони з наркотиком були спеціально промарковані. Наркоділки намагалися переправити його з України до Польщі через митний пункт пропуску «Ягодин». Затримана партія є рекордною для України за всю її історію.

https://www.youtube.com/watch?v=6xCbIG7gzPc&feature=youtu.be


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися