Засудили волинянина, яки обстріляв авто знайомого
Кримінал

Засудили волинянина, яки обстріляв авто знайомого

9 серпня 2015, 22:22
0
0
Сподобалось?
0

Чоловік тільки-но повернувся із зони АТО у березні цього року. Односельчанин нагадав йому про кошти, які він заборгував. Після опівночі підозрюваний взяв до рук зброю і вирушив до будинку «кредитора». Дорогою він помітив його автомобіль, тож вирішив помститися: розстріляв мікроавтобус із автомата. Події відбувалися у Ківерцях.

Того ж дня зловмисника затримали правоохоронці та провели в його оселі обшуки. Окрім автомата Калашникова калібру 5,45 мм, міліціонери знайшли та вилучили 108 набоїв та п'ять корпусів гранати Ф-1 із запалами.

Як пояснив чоловік у суді, зброю та боєприпаси привіз додому із зони АТО та переховував у підвалі власного помешкання. А вдатися до таких дій його підштовхнули повідомлення з погрозами від сусіда, які надходили йому на мобільний телефон.

Дії чоловіка правоохоронці кваліфікували за кількома статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення та пошкодження майна ) Кримінального кодексу України.

Тож рішенням Ківерцівського районного суду чоловікові присуджено три роки й три місяці позбавлення волі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися