У столиці з красномовними доказами «накрили» бордель
Кримінал

У столиці з красномовними доказами «накрили» бордель

27 серпня 2015, 21:18
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми, Головного управління МВС України в місті Києві спільно із працівниками Печерського райуправління викрили представників адміністрації стриптиз-клубу, які тривалий час займалися сутенерством та втягуванням до зайняття проституцією танцівниць закладу.

Як інформують у прес-службі ГУ МВС у місті Києві, жінки віком від 27-ми до 46-ти років, уродженки різних областей України, тривалий час працювали адміністраторами у розважальному закладі. Танцівниці різного віку, окрім запальних танців, ще й надавали клієнтам сексуальні послуги, безпосередньо у приміщенні стриптиз-клубу. Вартість однієї години «насолоди» становила 1-6 тисяч гривень. Половину заробленого дівчата віддавали адміністраторам, решту залишали собі.

Під час проведення санкціонованих обшуків у приміщенні стриптиз-клубу та за адресами проживання фігурантів працівники міліції виявили та вилучили документацію, що свідчила про надання сексуальних послуг клієнтам. А також гроші, п’ять мобільних телефонів, комп’ютерну техніку, фотоапарат, 10 CD-дисків, зошити із записами, контрацептиви тощо.

https://www.youtube.com/watch?v=AfO_AFXtYY4


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися