У Києві іноземний студент викрав машину, скоїв ДТП, а після затримання намагався задушити слідчу
Кримінал

У Києві іноземний студент викрав машину, скоїв ДТП, а після затримання намагався задушити слідчу

22 вересня 2015, 15:57
0
0
Сподобалось?
0

У Києві на бульварі Лесі Українки 22-річний студент, який приїхав до України з Близького Сходу, зупинив таксі, аби доїхати до Борисполя. За кілька хвилин він посварився з водієм, дістав викрутку і став погрожувати. У результаті власник автомобіля вискочив із салону. Іноземець пересів за кермо і рушив із місця, але через квартал скоїв дорожньо-транспортну пригоду. Тут його й затримали патрульні поліцейські, яких викликав на місце події потерпілий водій.

Слідчо-оперативна група Печерського РУ оглянула місце події, опитала свідків, вилучила речові докази. Затриманого доставили до райуправління міліції для проведення подальших слідчих дій.

За кілька годин у службовому кабінеті за присутності адвоката, перекладача та представника прокуратури проводили допит іноземця. Студент, обурений тим, що слідчі дії проводить жінка-міліціонер, накинувся на старшого лейтенанта міліції та намагався її придушити. На допомогу колезі прийшли правоохоронці.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Іноземця затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Потерпілій у лікарні надали медичну допомогу та відпустили додому.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися