Біля Чернігова виявили згоріле банківське авто з трупами трьох інкасаторів
Кримінал

Біля Чернігова виявили згоріле банківське авто з трупами трьох інкасаторів

24 жовтня 2015, 01:30
0
0
Сподобалось?
0

Вчора на трасі Київ-Чернігів у районі села Скоринець було скоєно розбійний напад на інкасаторську машину «ПриватБанку». Мікроавтобус «Фольксваген» рухався зі столиці до Чернігова. Коли до місця призначення залишалося близько 30 кілометрів, з автомобілем сталася надзвичайна подія, обставини якої мають бути  встановлені в ході подальшого розслідування. Відомо, що мікроавтобус відхилився від маршруту та згорів. Рештки автомобіля були виявлені за сотню метрів від автошляху Київ-Чернігів. У салоні знаходилися три тіла інкасаторів.

У банку висловлюють співчуття родинам загиблих. Їм буде надана матеріальна допомога. «ПриватБанк» оголосив про виплату гарантованої винагороди в сумі мільйон гривень за будь-яку інформацію, що допоможе затримати невідомих осіб, які напали на інкасаторську машину та позбавили життя трьох інкасаторів.

Про це інформують у прес-службі «ПриватБанку».

«Окремо звертаємося до водіїв авто з відеореєстраторами, які могли зафіксувати обставини злочину на відео. Винагороду обіцяно за будь-яку інформацію, що сприятиме розкриттю розбійного нападу та затриманню злочинців», - йдеться у повідомленні.

Інформацію про нападників просять подавати у міліцію або у службу безпеки банку на номер (056) 716 35 02 або (067) 565 12 34, електронну пошту dezhurka@pbank.com.ua, а також будь-яким іншим зручним способом. Анонімність гарантується.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися